بتـــــاريخ : 5/8/2011 11:23:03 PM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1865 1


    الممباااااااار ( من مطبخي بالصور)

    الناقل : loaa | العمر :37

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ الممبار ملح لورا الرز

     نغسل الامعاء كويس ونسيبها علي جنب ونجهز الحشو
    نقطع البصل وفي شوية زيت نقليه لحد مايدبل نضيف له الطماطم اللي عملناها في الخلاط ونسيبها لحد ماتغلي ونضيف التوابل والملح ونهدي النار ونسيبها لحد ماتبقي صلصة
    نضيف الشبت والكسبرة والكرفس الاخضر 
    ثم نضيف الارز المغسول بعد مانصفيه كويس من الماء
    ونقلب كويس جدا لحد ماتخلط كل حاجه كويس 
    نحضر الامعاء ونبدأ نحشيها بس ماتمليش قوي عشان ماتتفجرش في الماء او الرز يطلع منها
    بعد كده اغلي الماء في حله كبيرة وضيفي شوية ملح وورقة لورا 
    نحط الممبار واحده واحده ونتركه يستوي لحد ما الملعقه تدخل او تقطعه نخرجه من الماء ونحطه في المصفاه عشان ما يبهدلناش اما نقليه
    في زيت متوسط الكميه نبدا نقلي لحد ما يوصل للون اللي عاوزينه ... اجنا بنحبه بني شويه مش ذهبي
    وصفيه علي مناديل المطبخ ... وقدميه وبالهنا والشفا 

    (30.63 kb) IMG0223A.jpg

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ الممبار ملح لورا الرز

    تعليقات الزوار ()