الممباااااااار ( من مطبخي بالصور)

الناقل : loaa

 نغسل الامعاء كويس ونسيبها علي جنب ونجهز الحشو
نقطع البصل وفي شوية زيت نقليه لحد مايدبل نضيف له الطماطم اللي عملناها في الخلاط ونسيبها لحد ماتغلي ونضيف التوابل والملح ونهدي النار ونسيبها لحد ماتبقي صلصة
نضيف الشبت والكسبرة والكرفس الاخضر 
ثم نضيف الارز المغسول بعد مانصفيه كويس من الماء
ونقلب كويس جدا لحد ماتخلط كل حاجه كويس 
نحضر الامعاء ونبدأ نحشيها بس ماتمليش قوي عشان ماتتفجرش في الماء او الرز يطلع منها
بعد كده اغلي الماء في حله كبيرة وضيفي شوية ملح وورقة لورا 
نحط الممبار واحده واحده ونتركه يستوي لحد ما الملعقه تدخل او تقطعه نخرجه من الماء ونحطه في المصفاه عشان ما يبهدلناش اما نقليه
في زيت متوسط الكميه نبدا نقلي لحد ما يوصل للون اللي عاوزينه ... اجنا بنحبه بني شويه مش ذهبي
وصفيه علي مناديل المطبخ ... وقدميه وبالهنا والشفا 

(30.63 kb) IMG0223A.jpg