عصير الخوخ الناعم

الناقل : heba | المصدر : food.fatakat.com

وصفة و طريقة عمل عصير الخوخ الناعم في مطبخ فتكات

 

الكمية تكفي: شخصين
وقت التحضير: دقيقة واحدة
وقت الطهي: 5 دقائق
المقادير: 15ثمرات من الخوخ
سكر
ثلج
ماء
التحضير: تغسل حبات الخوخ وتقشر وتقطع.
الطبخ: يوضع الخوخ المقطع فى الخلاط ويوضع السكر حسب الرغبة.
يخلط المزيج جيدا ثم يتم وضع الثلج فى الخلاط مع المزيج مع الخلط جيدا الى ان يصبح الثلج قطع صغيرة جدا .
يصب العصير فى كأس للتقديم .
مع وضع شريحة من الخوخ اعلى الكأس للتجميل.
ملاحظات: مش لازم نسيب عصير الخوخ قبل الشرب طبعا عشان بيسمر ( لونة بيتغير بسرعة) وعشان الثلج كمان مش يذوب وكمان الافضل ان العصير يتشرب طازج وفرش دايما .
احلى حاجة فى عصير الخوخ تحسى اوى ان هو ناعم كدة فى الشرب .