اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/23/2008 6:04:57 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1631
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
الحيسة الخليجية 2011 - الحيسةالخليجية بالتمر 2012 - الحيسة الخليجية
أكلات مغربية مصورة
le Pain - poivron-parmesan خبز محشى فلفل وجبنه المبشورة بالصور
عيش السرايا
muffin + CupCake + Chicken fingers
كرست الشعير
تشيز كيك السنكرس
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
سلطة بابا غنوج
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
سلطة
الكمية تكفي:
5 أشخاص
وقت التحضير:
15 دقيقة
وقت الطهي:
10 دقائق
المقادير:
1.ثمرتان من الباذنجان
2.كوب زبادى
3.نص ثمرة ثوم
4.زيت ذرة
5.ملح/فلفل اسود/ليمون
التحضير:
يغسل الباذنجان
الطبخ:
يوضع الباذنجان على النار للشوى .
بعد التاكد من تمام نضج الباذنجان يقشر .
يوضع الباذنجان المفشر مع كوب الزبادى والثوم المقشر والملح والفلفل الاسود والزيت وعصير اليمون ويخلط جيدا ليصبح اقرب ما يكون للقوام الكريمى (ناعم).
ملاحظات:
يجد تخريم الباذنجان قبل الشواء بالشوكة.
سلطة البابا غنوج دة ميزيتها خفيفة جدا وطعمها جديد.
يمكن تجميل السلطة بالحمص السلوق
***اهم حاجة بقى يا جماعة عايزة اعرف اية هى سلطة البابا غنوج الاصلية فى مصر عشان انا وفتكات كنا بتناقش السلطة بتاعتى ولا بتعتها هى الاصلى .
ياريت كل واحدة من سيدات فتكات تقول رايها بس بعد متجرب الاتنين.
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
سلطة
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)