اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/21/2008 1:38:12 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1515
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
صالونة شعري
ايدام بالدجاج والخضار تاكلي اصابع وراه بالصور
رموش الست
الحوت الناشف
سمك وجمبرى مشوى بالخلطة الجديدة
أسياخ العجل
الحيسة الخليجية 2011 - الحيسةالخليجية بالتمر 2012 - الحيسة الخليجية
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
اكلة بورسعيدى على دمياطى
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
فطائر
 
شرقية
 
مصرية
الكمية تكفي:
شخص واحد
وقت التحضير:
10 دقائق
وقت الطهي:
15 دقيقة
المقادير:
احضرى ثلاث ورقات من الجلاش
اعملى مهلبيه بدون سكر
شويه سمن بلدى محترم
سكر بودره
شراب الحلويات الشرقيه
مكسرات للتزيين
جوز هند وزبيب ومكسرات
التحضير:
افردى ورقتين من الجولاش فوق بعض
اقطعى الورقه الثالثه فوقهم
ضعى كميه مناسبه من المهلبيه
طبقى ا لجولاش مربع كبير نوعا مثل الفطيره
ادهنى الفطيره بالسمن بواسطه فرشه
الطبخ:
دخلى الفطيره الفرن الى ان يحمر وجهها يكون ذهبيا
بعد نضوجها قطعيها اربعه اجزاء
ضعى فوقها شراب الحلويات
رشى الوجه بالسكر البودره
جمليها بالمكسرات وجوز الهند والزبيب والمكسرات
ملاحظات:
على فكره كل البورسعيديه تقريبا بيتعشوا منها
تاكل ساخنه فور خروجها من الفرن وبعد تزيينها مباشره
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
فطائر
 
شرقية
 
مصرية
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)