اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/8/2011 12:25:33 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
2891
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
مقروطة العجوة
سلطة الطماطم بجبنة الماتزوريللا
سلطة بطاطا سهلة
شوربة الحليب
طاجن السمك بالبطاطس
عوّامات
قطع البسكويت بالشيكولاته 2011- بسكت مغطي بالشيكولاته 2012 - كرات البسكويت المغطاة
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
الكباب الجزائري من مطبخي ما تدوخلوا و تنوروني
الناقل :
SunSet
| العمر :37 | الكاتب الأصلى : مايا20 | المصدر :
forums.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
الكباب
 
الجزائري
 
زيت
 
لحمه
احلى مساء لاحلى فتوكات فتكات
و الله بقت كل ماعمل حاجة افتكركم مش عارفة ليه بصراحة يمكن عشان بحبكم
عملت اليوم
الكباب
وده طبق
جزائري
بنعملوه في الايام العادية و حتى في شهر رمضان الكريم يعني هون في الجزائر معظمنا اول يوم من رمضان يعمل
الكباب ا
و شطيطحة زيتون او لمثوم
[color="Purple"][i]في الحلة اللي بتطبخي فيها حطي زيت و 1بصل رابي او مفرومة ناعم انا فرمتها في الكبة
راح تحطي البصل في الحلة و الزيت و الدجاج و الاضلاع بس انت ممكن تعملي الدجاج بس و حطي الملح و شوي فلفل اسود و عود قرفة
بعد ما يتقلا الدجاج و البصل ضفي نصف كوب ماء ساخن حتى ما تتحرق لما يدوب البصل مرقي حوالي كوب و نصف بس يكون الماء ساخن شوفي الصورة راح تفهمي قصدي ماتغطي الدجاج بالماء وضفي كمان شوي حمص
بعد ما مرقت و طابت شوفوا المرقة كيف صارت صارت و الكمية
اقلي البطاطس وضعيها في صحن التقديم و فوقها الدجاج و الاضلاع
بلملعقة افرغي الصوص عليهم(عالبطاطس و الدجاج و الاضلاع) و رشي فوقهم بصل ابيض مفروم ناعم و معدنوس مفرم ناعم
على فكرة البصل و المعدنوس مش لتزيين دول لازم فوق الدجاج و البطاطس ود الطبق لال فتوكة ترد وتقيم
ها حبايبي لا تنسوا الردود و التقييم ولا راح اعيط و ازعل
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
الكباب
 
الجزائري
 
زيت
 
لحمه
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)