اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/17/2008 2:00:09 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1450
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
فطيرة الباذنجان 2011 - احلي فطائر في رمضان 2012 - الباذنجان 2012
الفاصوليا الناشفة في الفرن
الارز بالجمبرى والمكسرات – من: رشا ناجى
كوسه محشيه لحمه مفرومه وصينيه فراخ من ايد مامتى ربنا يخليها بالصور
فطيرة التوت
سلطة الكرنب بالمايونيز
كيف تستفيدين من بقايا الأرز
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
اقراص برغل الصويا
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
سندويتشات
 
صويا
الكمية تكفي:
4 أشخاص
وقت التحضير:
15 دقيقة
وقت الطهي:
15 دقيقة
المقادير:
3 اكواب برغل صويا مطهية
ربع كوب دقيق قمح كامل
2 ملعقة ريحان
ملعقة زعتر
ملعقة كبيرة تاماري
3 فصوص ثوم مفروم
ملعقة كبيرة بهارات تتبيل الدجاج
ملح بحر – فلفل
التحضير:
تخلط جميع المقادير جيدا .
الطبخ:
تشكل اقراص و تقلى في قليل من الزيت و تقلب على الوجهين .
ملاحظات:
تقدم مع المكرونة او تفتت على البيتزا لان طعمها يشبه السجق جدا.
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
سندويتشات
 
صويا
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)