بتـــــاريخ : 8/17/2008 2:55:36 AM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1448 0


    تورتة اللحم

    الناقل : heba | العمر :42 | المصدر : food.fatakat.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ اطباق رئيسية لحوم

    المقادير: 2/1كيلو لحمة مفرومة.
    بصلةمفرومة.
    رغيف فينو منقوع فى اللبن .
    بسلة مسلوقة.
    جزر مسلوق.
    للتزيييين:(بطاطس مسلوقة ومضروبة فى الخلاط مع لبن وفلفل وملح)
    ملح وفلفل.
    التحضير: نخلط اللحمة المفرومة مع البصلة المفرومة والعيش .
    ويضاف لها الملح والفلفل.
    تقسم اللحمة إلى 3قطع متساوية.
    نحضر صينية مدهونة ثم نفرد الطبقة الاولى من اللحم ونضع فوقها الجزر ثم طبقة التانية من اللحمة ثم طبقة البسلة ثم الطبقة الاخيرة من اللحمة.
    الطبخ: نضعها فى الفرن وبعد خروجها تضعها فى طبق التقديم ونزينها بالبطاطس (نضعها فى كيس حلوانى )ونعمل منها زى وردات على تورتة اللحم .والوردات تكون متماسكة وممكن تجمل بباقى البسلة والجزر.
    وبالهنا والشفا

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ اطباق رئيسية لحوم

    تعليقات الزوار ()