بتـــــاريخ : 11/25/2011 1:32:46 AM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1653 0


    بيتزا ساخنه

    الناقل : فراولة الزملكاوية | العمر :37 | الكاتب الأصلى : حرامية راقية | المصدر : forum.te3p.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ بيتزا ساخنه

    بيتزااا هــت... الساخنة!!!!

    -----------------------------------------

    بسم الله الرحمن الرحيم
    السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

    ----------------------------------------
    المقادير:

    * نصف كيلوا دقيق -
    * ربع كيلوا جبنة موتزاريلا -
    * كوب لبن ضغير وعلبة زبادى صغير اوكوب لبن كبير+ ملعقة كبيرة قشطة -
    * 4 بيضات -
    * نصف كوب زيت زرة + معلقة زبدة للتجميل -
    * 2 كيس خميرة فورية (1 معلقة كبيرة ):::يتم وضع الخميرة فى كوب كبير مملوء بنصفة ماء + معلقة دقيق ومعلقة ضغيرة سكر
    للتأكد من صلاحية الخميرة اتركيها ربع ساعة فى جو حار ونصف ساعة اذا كان الجو بارد
    * 4 فلفل اخضر 2 فلفل احمرغير حار -
    * 1 بصل صغيرة -
    * 9 حبات زيتون أسود -
    * 5 حبات طماطم لتقسمها ما بين (صوص الطماطم وقطع
    (حجم متوسك)-
    #الاضافة #
    (ربع كيلولحم مفروم بقرى +مشروم ) -
    2 . او ( ربع ك سلامى بقرى + ربع هوت دوج)
    3. او 200جرام تونـــة
    4. او بتزا بجبن الموتزاريلا وصوص الطماطم الخاص )-
    5. او ربع ك سلامى بقرى+ بيرونى بقرى + لحم بقرى صافى + مشروم
    ملحوظة " اختارى حشو البيتزا تبع رغبتك من احدى الاخيرات الخمسة السابقة لعمل بيتزابمقادير محسوبة وهى الواحدة منها حجم كبير

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ بيتزا ساخنه

    تعليقات الزوار ()